© Gudrun Worén

Om mig

Är en kvinna i mina bästa år.
Som alltid trott att det finns något högre. Att det finns en källa dit vi alltid kan vända oss.
Spelar ingen roll vilket namn vi sätter på den, utan viktigaste är att vi känner kontakten med den. Själv väljer jag säga den Gudomliga Kälan, Gud o det Högre jaget. Det är för mig den rena sanna kärleken, som vi har runt omkring och inom oss.
Idag är tro väldigt viktigt för mig. Tron på mig själv o mina nära o kära, kärleken, tilliten till livet, att allt och alla hör ihop, som en enda stor familj. Det finns ett högre syfte med att vi kommit till jorden, att vi levt många liv och att livet är vår läxa. Att allt går i cirklar och att vi lever i evighet i olika kroppar men med samma själ och ande, att vi får cellminnen som visar sig på olika sätt i våra kroppar, att vi tar efter mönster från våra förfäder och andra vi har i vår närhet, som vi ska bryta för att hitta vårt sanna jag.
Har lyckats med att möta en man som jag levt med i många, många år. Tillsammans har vi tre underbara barn o idag två barnbarn som jag är stolt över. Ser det som att de har valt oss som föräldrar för att vi var dom mest perfekta lärarna till dom. Mönster som dom behöver bryta kan dom se hos oss, lika som jag gjort med mina föräldrar. Viktigt att låta barnen få pröva sina vingar, men ändå finnas där, om det börjar blåsa omkring dom.
Har haft olika jobb genom livet o idag har jag det roligaste jag någonsin haft. Att jobba med människor och hjälpa dem hitta sitt högre jag och släppa gamla cellminnen är mycket givande.

Idé & Design Fotograf Leif Rehnvall, finns i Mora! Jag kommer att jobba fram den här hemsidan! Njut av de få bilderna!